vineri , iunie 14 2024

Yoga Brasov

Pozitii de yoga Brasov ideale pentru un spate puternic

Fiecare persoana care merge la sedintele de yoga Brasov, poate avea diverse obiective. Unele persoane doresc sa practice aceasta activitate pentru a se relaxa. Alte persoane isi doresc sa practice yoga pentru a scapa de energiile negative.

Exista si persoane care au un stil de viata sedentar si care se confrunta cu durere de spate, si aleg aceasta metoda pentru a avea un spate puternic. Vom discuta despre acest lucru in randurile de mai jos, si veti descoperi pozitii de yoga ideale pentru un spate puternic.

Cum pot sedintele de yoga Brasov sa ofere un spate puternic?

La un moment dat in viata noastra, toti suntem obligati sa avem dureri de spate. Aproape toata lumea din epoca moderna se plange de probleme de spate, mai ales pe masura ce imbatranesc. Acest lucru se datoreaza faptului ca stam constant pe scaune, stam in masini si nu ne miscam ore intregi.

Yoga BrasovDin fericire, o practica de yoga pe tot parcursul vietii ne poate ajuta sa ne facem spatele mai puternic si mai flexibil.

Astfel, putem experimenta o viata fara durere pe masura ce trecem cu gratie in anii nostri mai in varsta. Iata asadar pozitii de Yoga Brasov care ajuta persoanele care se confrunta cu dureri de spate.

1. Pozitia cainelui cu fata in jos

Din fericire, aceasta este una dintre cele mai utile ipostaze pentru sprijinirea spatelui. Aceasta pozitie, cunoscuta in sanscrita ca adho mukha svanasana, este una dintre cele mai accesibile asane de yoga.

Pentru a obtine beneficiile de intarire si intindere a spatelui complet din pozitie, veti dori sa tineti cont de cateva reguli de aliniere:

  • Cand vine vorba de pozitionarea mainilor, asigurati-va ca acestea sunt la distanta de umeri.
  • Aliniati pliurile incheieturilor cu partea din fata a covorasului de yoga , tinand degetele desfacute.
  • Activati-va bratele, cu antebratele usor rotite spre interior si bratele superioare usor rotite spre exterior.
  • Asigurati-va ca picioarele sunt paralele intre ele si distanta la solduri.

Tineti-va gatul si capul aliniate cu coloana vertebrala. Acesta este un lucru important de practicat, deoarece capul si gatul sunt o prelungire a coloanei vertebrale.

In orice asana in care scopul este forta spatelui, asigurati-va ca spatele este pe deplin angajat. Acest lucru protejeaza spatele in timp ce intareste muschii de baza, un bonus suplimentar! Ultimul lucru de retinut la cainele cu fata in jos este sa indoiti usor genunchii, astfel incat sa puteti trage cu usurinta spatele si sa asezati oasele spre cer.

2. Pozitia lacustei

Daca va puteti imagina aceasta asana in ochiul mintii, atunci puteti vedea cum functioneaza aceasta pozitie pentru a intari toti muschii spatelui. Pozitia lacustei ( salabhasana ) incepe cu dvs. intins pe burta pentru a va activa spatele, si apoi ridicand ambele brate si picioarele de pe sol. In momentul in care faceti asta, veti angaja aproape fiecare muschi din spate.

Va puteti juca cu pozitia schimband pozitia bratelor. Unor oameni le place de-a lungul partilor laterale cu palmele in sus, in timp ce altora le plac deasupra capului, care este denumita pozitia Superman (viparita shalabhasan).

Pozitia lacustei este una dintre cele mai eficiente asane de intarire a spatelui si este accesibila aproape tuturor. Tineti pozitia atat de mult sau cat de putin este potrivit pentru corpul dumneavoastra intr-o anumita zi.

3. Pozitia scaunului

Aceasta este o pozitie puternica de yoga Brasov pentru intarirea muschilor spatelui si feselor. Pozitia scaunului, cunoscuta in sanscrita ca utkatasana, functioneaza foarte bine pentru a construi toti muschii spatelui inferior.

Desigur, pe masura ce exersati aceasta asana, veti observa ca si partea superioara a spatelui se antreneaza grozav. Exista un motiv intemeiat pentru care aceasta ipostaza este cunoscuta si sub denumirea de pozitia feroce.

Este cu adevarat apriga si face minuni in mentinerea coloanei vertebrale si a spatelui sanatoase pe tot parcursul vietii. Ca si in cazul tuturor celorlalte pozitii, asigurati-va ca va mentineti capul si gatul aliniate cu coloana vertebrala.

Verifica si

Pop Up Krill

Pop Up Krill

Pop Up Krill Alegeti mereu un Pop Up Krill ideal. Veti mai vedea si ca …

Close